Certificaten

Voedselveiligheid

Wij houden ons aan de eisen die gelden voor het werken met voedsel voor mens en dier. Hiervoor worden wij gecontroleerd door een certificatie instelling die is aangesloten bij de Stichting Pro Act.

Wij zijn in het bezit van het VoedselKwaliteit Loonwerk certificaat (VKL*). U kunt op deze website een kopie downloaden van dit certificaat onder Downloads

Hiermee voldoen wij als loonbedrijf aan de gestelde voedselveiligheidseisen in het kader van GlobalGap, voedselveiligheidscertificaten en/of VVAK voor bemesting, gewasbescherming en overig perceelsgebonden werk in de vollegrondsgroenten, peulvruchten en overige gewassen (asperges, paprika, komkommer, sla, tomaten, aardbeien). Tijdens de controle worden o.a. de spuitlicenties en de spuitkeuring (S.K.L.) gecontroleerd. Verder wordt er veel belang gehecht aan een goede registratie en traceerbaarheid van de bewerkingen.

Meer informatie? Ga naar www.vkl.nl/certificatie.html.nl.

Erkend leerbedrijf SBB 

Scholieren van een erkend AOC kunnen bij ons een stage of praktijkopleiding volgen. Wij zijn door SBB erkend als leerbedrijf.

SBB is de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Voorheen waren wij erkend door Aequor. Per 1-8-2015 heeft Aequor de erkenning leerbedrijf overgedragen aan SBB.

Meer informatie is te vinden op de website van SBB www.s-bb.nl

 

Cumela Nederland

Wij zijn lid van brancheorganisatie Cumela Nederland. Deze organisatie komt op voor onze belangen. Voor u als klant betekent het dat wij op deze manier veel specifieke kennis en informatie krijgen. Via Cumela nemen we deel aan het overleg met de nationale en de Europese overheid.

Meer informatie? Ga naar www.cumela.nl

Op al onze overeenkomsten zijn de CUMELA-voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier downloaden. 

 

 

VCA

VCA staat voor aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers.

Onze medewerkers hebben een cursus VCA gevolgd. Deze kennis nemen zij ook mee bij u op de werkplek.

Onze machines worden jaarlijks gekeurd op veiligheidsaspecten. Tijdens deze keuring wordt het normale functioneren van de machine natuurlijk ook meegenomen. Hierdoor is er minder kans op oponthoud bij de klant.

Meer informatie? Ga naar www.vca.nl